FIFA

FIFA 19 az EA SPORTS legendás sportjáték-sorozatának legnagyobb és legfejlettebb tagja, még több játékmóddal, továbbfejlesztett játékmenettel, és most először teljes UEFA Bajnokok Ligája licensszel! A BL több, mint egyszerű hozzáadott tartalom, hiszen a világ legjobb klubbajnoksága az Ultimate Team és a The Journey módba is beépül!

A két évvel ezelőtt útjára indított, egyjátékos történetes mód, a The Journey a végkifejlethez érkezik: kövesd végig Alex Hunter karrierjét, ahogy a fiatal tehetség megannyi megpróbáltatás után a Bajnokok Ligájában is pályára lép. Hozz nehéz döntéseket, és alakítsd Hunter pályafutását a legdrámaibb fordulatok közepette!

Próbára tennéd magad a Bajnokok Ligájában, játékosként is edzőként is? A FIFA 19-ben erre is lehetőséged van az új FIFA Ultimate Team móddal! Hozd létre saját csapatodat a legjobb aktív vagy legendás játékosokból, és hódítsd el a legnagyobb európai kupát! Kedvenc csapatoddal is lejátszhatsz komplett bajnokságokat.

Nem tudod eldönteni, melyik sztár a legnagyobb a foci világában? A FIFA 19 sem fogja eldönteni a kérdést, sőt! A FIFA Ultimate Team (FUT) módban idén először a két legnagyobb ász, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi azonos értékeléssel bír! A FIFA Ultimate Team még több csiszolást és kiegyensúlyozottabb statisztikákat kínál, hogy még élvezetesebb legyen csapatot építeni, és elhódítani vele a legnagyobb kupákat.

Minden korábbinál élethűbb akciót ígér a FIFA 19. A 3D-s közönség együtt él a játékkal, ünnepli a hazai csapatot, amit új játékos- és gól-animációk és prezentációs elemek tesznek teljessé. A Bajnokok Ligájában két új kommentátor közvetítését élvezheted, a játék pedig gondoskodik róla, hogy a valódi közvetítések látványa és hangulata töltse be a szobát. A Frostbite grafikus motorral aprólékosan kidolgozott, valódi stadionok, dinamikus időjárási effektek, élethűen kinéző és mozgó játékosok, valódi foci akció látható a képernyőkön, akár 4K felbontásban is, HDR támogatással.

A fejlesztők ráadásul nem elégedtek meg azzal, hogy csupán a korábbi részekre építkezzenek. Sok játékos arcát 3D-s szkennelésnek vetették alá, hogy még élethűbben jelenjenek meg a játékban. Így például a spanyol La Liga is teljes ráncfelvarráson esett át, ami 16 új stadiont, és több, mint 200 játékos élethű mását jelenti a virtuális focipályákon.

Az EA SPORTS új fejlesztése immár teljes egészében kihasználja az erősebb konzolok (PS4 Pro és Xbox One X) extra erejét. A minden eddiginél realisztikusabb játékosok és helyszínek teljes 4K felbontásban jelennek meg, így a foci élménye a legújabb tévéken olyan látványos, mintha csak valódi meccseket néznénk.

Ennyi új lehetőséggel és technikai fejlesztéssel valóban elmondható: a bajnokok a FIFA 19-ben születnek!

Még több sportág a fesztiválon

Oszd meg ha tetszett!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Printerest
Share on print
Nyomtat